Mit kutassak a szakdolgozatomban SOS? Szegénység és társadalmi kirekesztettség a témám. Ezen belül is a szegénység. Mire hegyezzem ki a kutatást ezen belül?
Figyelt kérdés
Eléggé sürget az idő és itt most elakadtam. Szoc Munka és Szoc Gazdaság szakon vagyok. Ilyesmi témában kellene kutatnom. Kicsit most kétségbe vagyok esve. Mert ha gyorsan nem találok ki valamit nem tudom mi lesz. Egyébként interjút gondoltam 5 személyel kb 20 kérdéssel.
Vagy a munkanélküliekkel vagy esetleg valamilyen intézményvezetőkke, mentorokkal stb.
2015. márc. 21. 22:02
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést elirtam fenn: Ezen belül a munkanélküliség.
2015. márc. 21. 22:04
2/4 anonim válasza:
Esetleg egy kis séta a 8 kerbe, és lesz témád.
Ha máshol nem, a Józsefvárosi Piacon meg is írják helyetted, csak némi maniba kerül.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Írj rám, beszéljünk. Elég sokat kutattam a témában különböző nemzetközi szervezeteknél.
4/4 anonim válasza:
Nem írtál, gondolom megoldódott.
Üdv
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!