Pénzügy számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamon mennyire mélyen tanítják a számvitelt, könyvelést?
eléggé :)
Én utána simán könyveltem. Marad ki terület, ami csak a mérkegképesnek anyaga (devizaszámlák, értékpapírt csak alapszinten vettük).
Keress a neten könyvvezetés feladatsort, és abból látni fogod.
Köszönöm a választ! :)
Azért kérdeztem, mert nemsokára kezdek egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot...és számvitelt régen tanultam fősulin...nem tudom, hogy mennyire kell felkészültnek lennem belőle.
Gondoltam akkor beszerzek egy könyvet, amiből a pénzügyi számviteli OKJ-s tanfolyamon tanulnak.
Legtöbb helyen a Sztanóból tanítanak, sok mindenre alkalmas, de könyvelni nem lehet belőle megtanulni...
Jobban jársz feladatsorokkal, és vissza fog jönni, hidd el :)
Én is most csinálom a mérlegképest.
Egy ilyen könyvem van tőle: A számvitel alapjai.
Azt megkérdezhetem, hogy melyik suliban csinálod a mérlegképest?
Az az, na abból nem lehet megtanulni könyvelni :)
A Pentánál csinálom, a Perfektnél végeztem ügyintézőit, hatalmas csalódás volt.
Én is a Pentába fogok járni! :)
Sajnálom, hogy a Perfektnél csalódás volt... :( (én meg majdnem oda mentem, a kettő között gondolkodtam)
Én Bp-en fogom a Pentánál csinálni :)
A TB+bér ügyintézői tanfolyamban milyen volt a Penta?
Értem.
Nem is gondoltam volna, hogy ekkora különbség van iskolák között például az elvárások terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!