Miert nem tudom megtanulni? (angol)
Verd ki a fejedből, hogy nem megy a fejedbe :)
Kérdezhetek? Mindenben ilyen maximalista vagy?
Tudod a nyelvet, csak rá vagy görcsölve. Diplomás állásba szeretnél elhelyezkedni. Ott gondolom nem szeretnél valami konyhanyelven megszólalni, ettől aztán beáll a görcs. Ha olvasol és érted is a nyelvet akkor tudod. Nem a tudással van gond, hanem a tudás visszaadásával.
A testvérem fele annyit nem tud mint én, viszont ő egy szóf*só típus: nagyhangú, introvertált és nem érdekli, ha hülyeséget mond néha. Én szövegértésből középfokon vagyok. Csendes, extroveltált és rettegek hogy butaságot mondok. Szerinted ki ad útbaigazítást, ha megszólít minket egy külföldi pár?
Egy kis önbizalom tuning. Tréningek, személyiségfejlesztés. Ezen kívül kis csoportos nyelvi foglalkozások, barátokkal, ismerősökkel beszélgetés, sőt azt mondom, hogy egy olyan munka megpályázása ahol nincs veszteni valód, ahol nem lényeges a tökéletes nyelvtudás valószínű jót tenne.
1. ne gorcsolj ra a tanulasra, vedd egy kicsit lazabban, szerintem jobban fog menni.
lehet, hogy a masokkal valo tarsalgaskor csak zavarban vagy, ez okozza, hogy csak keresed a szavakat. gyakorolj olyan szemellyel, akit mar ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!