SZIE - Természetvédelmi mérnök szakon testnevelés?
Figyelt kérdés
Jól olvastam a SZIE honlapján, hogy minden hallgatónak kötelező a testnevelés tárgyat felvennie, bármilyen szakra is jelentkezik? Ha igen, akkor mit takar a testnevelés, választok egy sportágat és azt csinálom, vagy olyan, mint általános és középiskolában, hogy mindenfélét kell csinálni? Ja, és végig kötelező a testnevelés, első évtől utolsó évig?2015. márc. 16. 16:22
1/6 anonim válasza:
Ez a testnevelés egy ingyen sportolási lehetőség, nem iskolás jellegű. Eleinte fel kell venni, de később nem igazán érdekel senkit.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2015. márc. 25. 11:07
3/6 anonim válasza:
Kötelező egy évig a testnevelés a SZIE-n, első és második félévben kell felvenni heti 1,5 óra testnevelést (az első alkalommal lehet választani, hogy mit akarsz sportolni). Kredit nem jár érte, tehát "jegyet" nem kapsz, de kötelező megcsinálni.
4/6 anonim válasza:
És milyen sportágak közül lehet választani? Vagy neten fent van a lista?
Már bocs hogy így belekérdezek, de engem is érdekel a téma.
5/6 anonim válasza:
Megtaláltam:
"Az alábbi lehetőségek közül lehet választani:
aerobic tárgyfelelős: Majorné Bútor Barbara
jóga tárgyfelelős: Cseh Zsuzsanna
karate tárgyfelelős: Shimizu Nana
kondícionálás tárgyfelelős: Szörényi Zoltán
kosárlabda tárgyfelelős: Szabó István
labdarúgás tárgyfelelős: Kolesza István
röplabda tárgyfelelős: Hollósy László
tenisz tárgyfelelős: Simara János"
6/6 anonim válasza:
Bármelyiket megéri választani, kivéve a kondicionálást, mert száz éves lepukkant gépek vannak és szinte arról szólt az egész, hogy vagy nem tudtunk csinálni semmit vagy floorball-oztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!