Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ne izguljak a forgalmi...

Hogy ne izguljak a forgalmi vizsga miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon át szeretnék menni, különösen azért, mert az előzőn megbuktam.

Azt mondja az oktatóm, hogy egyre rosszabbul vezetek. Tudom, hogy ez azért van, mert izgulok. Az elején minden jól megy, de miután először leszúr, elkezdek izgulni és egyszerűen elhibázom olyan dolgokat, amik elötte mentek. Félek, hogy a forgalmi vizsgán mégjobban fogok izgulni.

2015. márc. 13. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Bízzál magadban.

Amit megtanultál az oktatáson azt használjad és nem lesz gond.

2015. márc. 13. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz.

2 napja vizsgáztam - mondjuk úgy hogy simán átmentem elsőre. Ha szeretnél beszélgetni erről, akkor írj :)

2015. márc. 13. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy elítélendő amit írok, de... Adj egy húszast a vizsgabiztosnak, átmész, és majd utána rutint szerzel a vezetésben.

Majdnem 10 éve van jogsim, de csak kb 1 éve vezetek rendszeresen. Azóta tudok magabiztosan, rutinosan közlekedni.

2015. márc. 13. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem anno megdicsért a vizsgabiztos hogy milyen jól vezetek, de ez 15 éve volt. Akkor még nem voltak ilyen korrupt köcsögök gondolom.
2015. márc. 13. 17:20
 5/8 Beltazor91 ***** válasza:

nekem ma sikerült átmennem, fizetés nélkül. nagyon izgultam, mert a 2évem is ma járt le. :D első 5percben az oktatom beszélgetett a vizsgáztatóval, az alatt megnyugodtam, bemelegedtem, és csak a vezetésre koncentráltam.

Tehát kérd meg az oktatódat kicsit kösse le a vb-t. Én úgy éreztem tőle, hogy ide sem figyel, és megnyugodtam!

2015. márc. 13. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, nekem azt mondta az oktatóm, hogy nagy szerencse kell hozzá hogy átmenjek elsőre, és lám, meglett. Igyál citromfű teát, és sétálj a közvetlen a vizsga előtt egy 20 percet, hogy kiszellőzzön a fejed. Én ezt csináltam, és bevált.
2015. márc. 21. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Na sikerült? :)
2015. márc. 22. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére "csont nélkül" átmentem :D De ezt leginkább a vizsga biztosnak köszönhettem (nagyon korrekt volt). 10 perc vezetés után sikerült lenyugodnom utána pedig elég simán ment.
2015. márc. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!