Gólyatábor programok?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek gimis gólyatáborba szervezőnek, most kell rá pályáznunk. Nincs semmi ötletem:( írjatok légyszi kreatív programokat!!! Köszi2015. márc. 5. 18:20
1/1 anonim válasza:
ooooo van egy nagyon jo,vagyis szerintem:)
kincsvadászat!:) este amikor mar jo sotet van relytsetek el valamit az erdobe(olyat amit a golyak szivesen keresnek) es adjatok nekik 1orat,h megkeressek a kincset,de ne 1kincset relytsetek el hanem max 5-ot mert ugy az izgalmas. es az az osztaly aki a legtobb kincset talalja kapjon valamit. pl a kincset vagy a 'legbatrabb osztaly' cimet:) hozzateszem ez meg semmi...baratnomeknek meg olyan volt h a vegzosok ugye ok is mentek az erdobe es ijeszgetettek oket hangokkal es gumi pokokkal stb es igy kellett a kincset megtalalni szval szerintem ez eleg jo,en is most megyek golyataborba es azt mondtak,h ilyen tuti lesz,szval nagyon varom.:D de akik mar ezt csinaltak rosszat nem mondtak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!