Felvettek már innen valakit Arany János Tehetséggondozó Programba? Mennyi pontotok lett? Melyik suliba mentek?
Első vagyok.
Szóval, ez egy - mint a nevéből is adódik - tehetséggondozó program, jó képességű tanulóknak, akiknek hátrányos a helyzetük(pl. falun laknak, elváltak a szülei stb.).
Ugyanazt a felvételit kellett megírnunk, mint másoknak, csak volt még hozzá egy 50 pontos képességfelmérő. Akik ebben részt vesznek, azoknak kötelező a kolesz(vagyis hát gondolom, mert a Révaiba muszáj), 5 éves gimis képzésnek felel meg (: .
Hát igen, nagyjából... =)
És a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumba megyek ezen program keretein belül, nekem is kötelező lesz a koli. A pszichológiai felmérő eredményét hogyan fogjuk megtudni? Az nem volt benne a levélben.
Sziasztok!
Gratulálok! Én nem idén felvételiztem és Veszprémbe járok a Lovassyba. :)
sziasztook ..
én most felvételizek ajtp-s programra kőszegre....remélem sikerül majd :D
valaki mesélne nekem (olyan akit már felvettek) hogy bégülis milyen volt a "beválogatás" (felvételi,pszichológiai teszt,elbeszélgetés stb)
köszíí :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!