Egy angol gyereknek kb. hány éves korára van meg a felsőfokú nyelvvizsgaszintje?
Figyelt kérdés
azért írtam oda hogy szintje, mert persze tudom hogy saját nyelvből nem nyelvvizsgáznak :-)2010. febr. 14. 11:16
1/6 A kérdező kommentje:
ja és persze angolból.
2010. febr. 14. 11:18
2/6 anonim válasza:
Ha figyelembe vesszük, hogy felsőfokú nyelvvizsgán milyen témák vannak, (pl. gazdaság, politika, génsebészet, nukleáris dolgok stb.) akkor talán olyan 14 év körül.
Az már más dolog, hogy ezeket meg lehet tanítani neki elég korán.
De pl. egy gyerek nem tud annyira helyesen írni, meg bonyolult mondatszerkezeteket összerakni, mert a nyelvtant csak középsuliban tanulják részletesebben.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi. És a középfokú? Az gondolom jóval korábban.
2010. febr. 14. 11:28
5/6 anonim válasza:
sztem az 12-13
azért ott is vannak olyan témák,amiket egy gyerek nem annyira képes átlátni
6/6 anonim válasza:
Igazából a gondolkodás az, amiben előnyük van. Itthon oké megtanulod a szabályokat, megtanulod a formaiságokat, a szavakat, bemagolod a témákat nyelvvizsgára, de igazából olyan jól nem fogsz tudni beszélni, mintha kimennél és ott élnél 1-2 évet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!