Hogy kelthetném fel a tanárom figyelmét, hogy jó vagyok föciből?
Szerintem nem eleg ha csak siman keszulsz az orara mert olyat barki tud (meg en is pedig bun rossz vagyok foldrajzbol)
Azt javasolnam h neha ora kozben gondolkodj el azon h milyen olyan kerdest tudnal feltenni ami tulmutat a kotelezo tananyagon es akk talan eszreveszi h melyebb az erdeklodesed... ;) esetleg ha csinalsz plusz munkat v olvasol szakirodalmat akk beszelgethetnel vele ilyesmirol, biztosra veszem h boldog lenne ha talalna egy erdeklodo ertelmes diakot es akk nem csak egy lennel a sok kozul szamara ;)
En toribol kuzdottem hasonlo problemakkal egy ideig mert a tanarom utalt hiaba voltam az egyik legjobb. Aztan lassan megszeretett ahogy meglatta h mennyire otthon vagyok a temaba. Sokat beszelgettunk orak utan mindenfele erdekesebb kerdesekrol es ugy lattam rajta h elvezi h vegre vki nem kotelessegnek tekinti a tantargyat. Be is nevezett egy versenyre es segitett felkeszulni is, nagyon kedves volt :))) meg talan azert is jottunk ki ilyen jol mert mindketten beszelunk latinul de az osztalytarsaim nem es ezert en vmi pluszt tudtam hozni amit a tobbiek nem :p
Szoval az a megoldas h tudj tobbet mint ok, ha kell olvass, nezz filmeket a temaban, es akk eszre fogja venni, a tanaroknak feltunik egy ido utan ha egy diak okosabb a tobbinel :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!