Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha megcsinálom az angol emelt...

Ha megcsinálom az angol emelt és a magyar emelt érettségit 45%-ra akkor ugye kapok érte 50-50 plusz pontot, és emellé még jár a 2X 28 pont ( ezt egy táblázatból vettem,45% után elvileg 28 pontot ér a vizsga) vagy itt csak a plusz pontok kapom meg?

Figyelt kérdés
Illetve az lenne a másik kérdésem,hogy diszkalkulia gyanús vagyok azt hiszem,vagy legalább is valami tanulási problémám biztos van,lehet hogy csak koncentráció zavar.Már kiskoromban is mondták a szüleimnek de ők csak legyintettek.Most szeretném megcsináltatni a tesztet,már elmúltam 18.így mindenhol fizetni kell érte?
2015. febr. 27. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
csak rákerestem hogy pontászámítás és ezt adta ki elsőnek,semmi dátummal nem volt ellátva.mégis honnan kellett volna tudnom hogy ez mennyire friss?? ráadásul voltam nyílt napon és ott is beszéltem valami pontokról még az 50 ponton felül..de mindegy
2015. márc. 2. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ne menjen továbbtanulni, aki nem képes hivatalos helyről infót szerezni.

Nem tűnt fel, hogy a többiek a suliban meg a neten 400 környéki pontokról beszélnek, hogy a tavalyi ponthatár mennyi volt????

2015. márc. 2. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:
2015. márc. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!