Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az e-felvételi hitelesítés...

Ha az e-felvételi hitelesítés menüpontnál kinyomtatom a Hitelesítő lapot, majd kilépek és újra belépek és megint letöltöm a Hitelesítő lapot, akkor a vonalkód is más lesz?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt, mert már elküldtem a Hitelesítő lapot postán, de most meg akarom nézni, hogy mindent rendbe írtam-e, mert vmire nem emlékszem! Félek, hogy ha újra letöltöm, akkor új vonalkód számsort fog generálni és nyomtathatom ki azt is és küldhetem az előző után! Egyébként nem változtattam semmit! Amit meg elsőnek letöltöttem PDF fájlt, azt otthon hagytam!
2010. febr. 13. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem az nem számít,ha utána nézegeted,mert akkor mindig újat kéne beküldened,és szerintem nem te vagy az egyetlen,aki mégegyszer lecsekkolja:)
2010. febr. 13. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha újra elindítot a hitelesítést, akkor minden bizonnyal új vonalkódod lesz.
2010. febr. 13. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, a vonalkódod más lesz, de nem az a lényeg. A FELVÉTELI AZONOSÍTÓ számod a fontos, de az nem változik a letöltések közben!
2010. febr. 13. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:

légyszi segítsen nekem valaki.

Lapon szerettem volna jelentkezni, de elrontootam(milyen meglepő..) igy most neten teszem meg. Megcsináltam már mindent, csatoltam a szükséges dokumentumokat, letöltöttem a hitelesítő lapot.

És utána mit csináljak?

Csak simán zárjam be? Azt tudom, hogy fel kell adni postán, amit holnap meg is csinálok

2011. febr. 13. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán bezárod és a jelszóddal bármikor felnézhetsz az e-felvire ezután is:)
2011. febr. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!