Siposnoémi kérdése:
Magyar emelt szintű, vagy Történelem emelt szintű érettségi a nehezebb?
Figyelt kérdés
Magyar, Történelem.2015. febr. 25. 15:34
1/4 anonim válasza:
Nem tudom sajna. Töri faktos voltam, magyarból emelteztem. Semmi sem volt a tankönyvben a vizsgaanyagból ami az írásbelin volt.
Törin meg mindig akkor kaptam ötöst, ha "elképzeltem" hogyan történhetett - tanulás nélkül, és leírtam a maradék infóra alapozva, ami még óráról eszemben volt.
Törin szerintem picikével több az évszám, de tényleg nem tudom.
2/4 anonim válasza:
magyar. Nem csak nehezebb, de nagyon szubjektív a pontozása.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. márc. 2. 18:06
4/4 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy a két tárgy közül az egyikre kell emelt szinten menned, és melyik legyen, mindenképp a töri! Sokkal kisebb a különbség a két szint között(Kicsit több lexikai megtanulnivaló kell hozzá, de az sem vészes.), és sokkal kevésbé szubjektív a pontozása!Nekem úgy lett 77% a töri emelt, hogy őszintén szólva elég keveset készültem rá, igazából az volt a készülés, hogy bejártam órára, otthon már nem sokat tettem hozzá, ha rendesen tanulok, simán meglett volna 85-90. A magyar emeletről viszont még a magyartanárunk is inkább lebeszélte az emberkéket, ő is azt mondta lényegében, hogy aki magas pontszámot akar, inkább a törit válassza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!