Magatartás problémával küzdő gyereket (elsős) hová küldhet az igazgató?
Figyelt kérdés
És,ha elbocsátaná az iskolából,mi a következő teendő?
Már undorodik a gyerekemtől,pedig otthon nincs vele probléma.
2015. febr. 25. 15:22
1/5 anonim válasza:
Ne várd meg, amíg elküldik, keresd fel az illetékes szakszolgálatot (Nevelési Tanácsadó, Családsegítő Szolgálat) és kérj segítséget. Az igazgató is jobban elfogadja a helyzetet, ha látja, hogy a szülő is próbál tenni valamit.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen együttműködök.
Mi a családsegítő feladata?
2015. febr. 25. 15:51
3/5 A kérdező kommentje:
Már kértem,hogy hadd legyen magántanuló,de azt mondta,soha nem fog beleegyezni.
Nekem elegem van a sok idegeskedésből,nemrég vetéltem el,nem hiányzik ez a stressz.
2015. febr. 25. 16:24
4/5 anonim válasza:
Nem ajánlott az igazgató szakszerű segítséget? Mindwen iskola kapcsolatban áll a helyileg illetékes Családsegítő Szolgálattal, ahol -elvileg- vannak mentálhigiénés szakemberek, esetleg terapeuták, akik tudnak segíteni. Ha tanulási nehézsége is van, akkor az illetékes Tanulási Képességeket Vizsgáló Szakszolgálathoz küldik, ahol diagnosztizálhatják a problémáját. Kérdezz rá az iskolában!
5/5 anonim válasza:
A magántanuló státuszt csak nagyon indokolt esetben engedélyezik, nagyon ritkán, pl. élsportoló, súlyos egészségügyi probléma, egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!