Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki segít értelmezni ezt?

Valaki segít értelmezni ezt?

Figyelt kérdés

"6.8. K.SZ.(11) Megürült államilag támogatott létszámkeretre az vehető át, aki az utolsó két aktív

félévben teljesítette az ajánlott tantervében előírt éves kreditmennyiség legalább 50%-át, és az

összesített korrigált kreditindex alapján létrehozott rangsor elején van, továbbá a meghatározott

összesített korrigált kreditindexe magasabb, mint az államilag támogatott képzésben lévő hallgatók

összesített korrigált kreditindex-jegyzékén a rangsor alsó ötödénél lévő hallgató éves összesített

korrigált kreditindexe. Hatályos minden hallgatóra a szabályzat kihirdetését követően."

2010. febr. 12. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit nem értesz rajta.

Bár ha össze akarnám foglalni, akkor annyit mondanék, hogy gyakorlatilag esélytele... bár kitudja.

2010. febr. 12. 21:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt sem tudom, hogy mi az a kreditindex... így gyakorlatilag nem tudom értelmezni sem, hogy egyáltalán esélyes-e.

De köszi a választ, erre voltam kíváncsi!

2010. febr. 12. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
2010. febr. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!