Honnan lehet megtudni a tanulói azonosítót? Ha elhagytam a kártyát amin rajta volt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 12:42
1/11 anonim válasza:
Az iskolatitkárságon megkérdezed.
2/11 A kérdező kommentje:
De melyiken? felsőoktatásban tanulok, mesterképzésre szeretnék jelentkezni, mivel csak most dőlt el, hogy mehetek államvizsgára, ezért csak most tudok jelentkezni, de kérik a hallgatói azonosítót. Sőt erre a félévre diákhitelt is szerettem volna igényelni, annak is 15. a határideje, ahhoz is kell az azonosító. De sehol sincs a kártyám amin szerepelnie kellene.
2010. febr. 12. 12:49
3/11 anonim válasza:
Nekem nincs hallgatói azonosítóm, ezeket mégis mind meg tudtam oldani. Nem lehet, hogy kevered valamivel?
4/11 anonim válasza:
Bocs, azt hittem, középsulis vagy. Akkor viszont ezesetben a TO-n kérdezd meg.
5/11 anonim válasza:
Ha ilyet hagytál el:
Akkor szerintem ahova középsuliba jártál menj be, ott biztos fel van jegyezve a régi adatlapodra, vagy telefonálj be.
Szorítok, hogy meglegyen.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen ez lenne az. Köszönöm a segítségeteket.
2010. febr. 12. 13:14
7/11 anonim válasza:
Neptunban benne van az adataidnál.
8/11 anonim válasza:
A középiskolai bizonyítvány elején, a törzslapon is bent van elvileg. Már ha középiskolás voltál még, amikor ezt bevezették.
9/11 anonim válasza:
a diákigazolványodon ugyan az a szám van
10/11 anonim válasza:
10:05-ös! Nem igaz.
A diákon meg a tanulói azonosítón nem ugyanaz a szám szerepel! Itt van a kezemben és nekem nem egyezik.
Eleve a diákon 10 jegyű szám áll, a tanulói azonosítón: 11 jegyű és hírül se egyforma.
Úgyhogy elsőnek járj utána,utána tanácsolj.
Kedves kérdező,sikerült már megtudnod a tanulói azonosítód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!