Be kell jelölnöm, hogy halmozottan hátrányos helyzetű vagyok a felvételi lapon, ha még erről nem tudok papírt adni?
Jó napot Mindenkinek!
A többletpontoknál bejelöljem,ha még nincs meg az ezt igazoló papír?
A jegyző kb.2 hét múlva készíti el.
Ha nem kell feltüntetni akkor ha később igazolom,ugyanúgy elfogadják attól,hogy a jelentkezésin nincs rajta?
Jelöld be nyugodtan, majd később is elküldheted. Hiszen pl. az érettségit is később küldik el, azzal együtt elküldheted ennek az igazolását is. De a legjobb, ha felhívod az oktatási hivatalt:
Telefon folyamatban lévő felvételi ügyekben:
(36)-1-477-31-31
Nagyon készségesek.
Köszönöm,közben a Felvinek írtam emailt,és azt írták vissza nem kell bejelölnöm.
Csak azt nem értem,hogy akkor majd semmire nem kell hivatkoznom csak úgy elküldöm?!Értitek mire gondolok?!
Köszönöm a segítséget!
Hitelesítő nyomtatvánnyal?Te e-felvin adtad be?
Amúgy köszi a választ,én se jelölöm be,majd akkor július 8-ig elküldöm.Hátha lehet ott is valamire hivatkozni.
Összegezve:akkor ne tüntessem fel most sehol,hogy hátrányos vagyok,se a többletpontoknál,se a csatolt dokumentumoknál(ott pláne ne:D),és majd írjak egy levelet július 8-ig mely mellé az igazolást is küldöm.Jól értem?:9
Elnézést,rettenet értetlen vagyok,vagyis inkább nem akarok ezen elcsúszni.
Nagyon köszönöm a segítséget!!!!Mindenkit felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!