Az anyukam nem tud segiteni abban, Hogy mit tanuljak, melyik jobb szakma? Pedikur, Sportoktato, Kutyakozmetikus.
a pedikur nem rossz, de azt a manikurrel egyutt kellene akkor megcsinalnod. mondjuk nem tudom, szeretnel e vadidegen emberek kezehez es foleg labahoz nyulkalni.
kutyakozmetikus soha nem lennek, annyira nem vagyok oda a kutyakert, hogy egesz nap azokat furdessem stb...
a sportoktato szerintem a legjobb ezek kozul, mert ott a sajat eletmododat is rendben tudod tartani, hisz ez a szakmad, illetve masokon is segithetsz.
Egyik ismerősöm kutyakozmetikus. Sokat dolgozik és nem könnyű szakma. Elég labilis néha a forhgalma, mivel télen kevesebben vannak. Inkább tavasszal megy neki. Párszor vittem hozzá perzsa macsekomat, mert nem bírtam idős korában rendbe tartani. Na az biztos, hogy ezt én már nem vállalnám be. Olykor 3-an fogtuk le a macskát, de ő megcsinálta.
Sportoktató jó szakma, de sajnos az embereknek egyre kevesebb pénze van az ilyennekre. Neked is nagyon sportosnak kell lenned, hogy motiváld az embereket. Van ilyen alkatod és ambíciód? Pedikűrősből rengeteg van, aki jó annak van vendégköre, de aki kezdő annak sok pénzt kell befektetni, hogy idő után fix vendégköre legyen. Helyet kell bérelni vagy házhoz kell menni. Van esetleg más ami érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!