Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 17 éves korban ha jogsit...

17 éves korban ha jogsit szeretnék szülőnek kell bármilyen papírt aláírnia?

Figyelt kérdés
Nemsokára betöltöm a 17-et, jogsit szeretnék, de szüleim azzal fenyegetőznek hogy ők nem írják alá. Kell egyáltalán vmit aláírniuk?

2015. febr. 16. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, hogy igen.
2015. febr. 16. 18:17
 2/3 anonim válasza:

Szia! 16 éves 9 hónapos voltam mikor el kezdtem 17 re meg lett ügye csak 17 évesen lehet a vezetés nekem nem kellet fél éve kaptam meg kb.

Úgy hogy szerintem nem

2015. febr. 17. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Mellékesnek tartom, hogy a szülőnek kell-e papírt aláírni vagy sem, a lényeg, hogy nem egészséges a szülő akarattal szembe menni egy minimum 150-200ezer forintos kiadással járó kérdésben.

B-s jogosítvány megszerzésébe akkor érdemes bele vágni, ha van rá legalább 300ezer forintod, jó esetben megmarad a fele, de előre nem tudhatod, hogy 200ezer esetleg nem lesz-e kevés.

A szülői ellenvetésnek biztosan megvan az oka, azt minősíteni nem tudom, nem is akarom, egyszerűen anyagi oldalról tartom meredeknek a vállalkozásodat szülői támogatás nélkül

2015. febr. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!