Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másnak is okoz bosszúságot az...

Másnak is okoz bosszúságot az E-naplo?

Figyelt kérdés

Nem értem mi a fenének vezették be, ha több hátránya van mint előnye..

Mi volt a baj a hagyományos ellenőrzővel??

Egyes tanárok csak hetekkek később írják be a jegyeket és van olyan amikor elfelejti már beírni.

Akkor olyan is van hogy összeomlik a rendszer és napokig nem lehet belépni.

Szerintem sokkal jobb volt az, hogy volt egy naplo ahová ment be minden jegy a tanároknak volt egy jegyzetfüzetük ahová felírták a jegyünket, majd onnét beírták az osztálynaplóba.

Meg nekünk is egyszerübb volt, hogy mingyá betudtuk írni a jegyet a tanár meg aláírta.

2015. febr. 16. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb volt minden egyes jegyet magadnak beírni, odaírni, hogy mire kaptad, és még alá is íratni? Hát, ebből a szemszögből még nem hallottam az e-naplóra panaszt.
2015. febr. 16. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nincs vele bajom. Az én tanáraim most is írják kis zsebkönyvbe az eredményeinket és úgy viszik be a rendszerbe. Nekünk nem szokott összeomlani szerencsére.

De megértem, hogy bosszúságot okoz. Nálam az okozza ezt, hogy a drága tanárok vándorolnak, és folyton változik az órarendünk, és természetesen vasárnap este 8 óra után tudjuk meg, hogy milyen óráink lesznek. Most hála a jó égnek már egy ideje nem volt változás...

2015. febr. 16. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt én is belátom hogy van némi előnye. Pl az elsősök tanáruknak nem kell beírni az összes gyerek ellenőrzőjébe külön ha üzenni akarnak.

De azért van annyi hátránya is...

2015. febr. 16. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A tanárok késlekedése emberi hiba, nem az e-napló hibája; az összeomlást pedig az e-napló modelltől függ, de ez minden informatikai rendszerrel előfordul.

Az e-napló rendszerint jobban megéri. A szülő és a diák bármikor megnézheti (akár hétvégén is kiderülnek a jegyek), nem kell jegyeket aláíratni, hamisítani is nehezebb, nem kell egyeztetni az ellenőrzőt a naplóval. Az iskolának is egyszerűbb egy szerveren tartani az adatokat, mint 1000 diák papírjait tologatni.

2015. febr. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!