Felvi-n regisztráltam és befizettem a regisztrációs díjat, de meggondoltam magam, ha a 'Felhasználó törlése'-t választom, akkor visszakaphatom a regisztrációs díjat?
#7: Mert akkor nem nagyon tudnál szeptembertől egyetemre menni. Ez egy nagyon hosszú folyamat, hónapokig tart, mire mindent feldolgoznak azért kell most elkezdi, hogy már tudják kik a jelentkezők és mindenkit felvigyenek az adatbázisba. Tudniuk kell melyik egyetemet milyen sorrendben jelöltek be, mennyien vannak egy adott szakra jelentkezőnek ami majd a ponthatárhúzásnál kell. Nyáron jön pluszba a mindenféle dokumentum feltöltése, ellenőrzése, pontok kialakítása stb... ezt nem tudnák megcsinálni úgy, hogy június végéig van az érettségi szóbeli része és akkor időt kell hagyni amíg mindenki feltölti még az érettségit és a bizit. Sajnos ilyen mennyiségű adat feldolgozása nem egy hét.
Amúgy kérdező ott van, hogy nem fizetnek vissza pénzt, előbb el kéne olvasni a dolgokat és utána fizetni. Mert ez így elég felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!