Elmennyek holnap suliba?
Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva, lázas vagyok már csütörtök óta a hétvégéig azt a két napot még kibírtam. A hétvégén próbáltam pihenni de nem sikerült teljesen meggyógyulnom.Még lázas is vagyok meg köhögök de pótolni nem nafyon szeretek és eddig nem is hiányoztam szóval szerintetek holnap elmenjek suliba?2015. febr. 15. 18:30
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat tudom hogy rosszul írtam az első szót, látjátok már odafigyelni sem tudok rendesen.
2015. febr. 15. 18:33
2/6 anonim válasza:
A tanárok meg az osztálytársaid sem néznék jó szemmel, ha mennél, mert csak megfertőznéd őket.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg nem érné meg elmenni
2015. febr. 15. 20:02
4/6 anonim válasza:
Én is utálok hiányozni, de ha még nem hiányoztál és tényleg beteg vagy akkor 1-2 nap simán belefér.
6/6 A kérdező kommentje:
Na végülis nem mentem el mostanra már jobban is vagyok pótolnom is sikerült holnap már megyek. Köszönöm a válaszokat. :)
2015. febr. 16. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!