Szerintetek nekem melyik iskola lenne a legmegfelelőbb?
Figyelt kérdés
Szlovákiában tanulok 9 osztályos alapiskolában,most 8.-os 14 éves vagyok.Magyarországra szeretnék menni tanulni,leginkább az informatika érdekel,szakközépre szeretnék menni,csak nem tudom hogy milyen szakot válasszak,mert a szoftverfejlesztő szerintem tul magas lenne nekem,műszaki informatikusban gondolkodtam.Írhatnátok iskolát is Komáromban,Győrben vagy a között.Még azt hogy a felvételiben akkor nekem ha Mo -on a felvételhez a 7.-es év végi és a 8.-os félévi jegyek kellenek,akor nekem a 8. év végi és a 9.-es félévi?Az mostani jegyeimet majd kérdezzétek meg,majd amelyik jegy kell leírom.A hibákért bocs,telefonnal írtam.A válaszokat előre is köszi!2015. febr. 13. 23:42
2/10 A kérdező kommentje:
És szerinted oda kb. 4 átlaggal felvennének ha a Magyar szerint számlo
ják(7. Év vége, 8.félév)?
2015. febr. 13. 23:54
3/10 A kérdező kommentje:
*számolják*
2015. febr. 13. 23:54
4/10 anonim válasza:
Nem tudom mi a határ attól is függ hányan és milyen jegyekkel jelentkeznek. M.o-n már a felvételi eljárás folyamatban van.
5/10 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz nem most akarok felvételizni hanem majd 9. végén
2015. febr. 13. 23:57
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, ez nehéz kérdés. Szlovákiában magyar iskolában tanulsz, vagy tanulsz magyart? Mert akkor megkérdezhetnéd az osztályfőnöködet, talán tudja, hogy működik ilyenkor. Esetleg, ha kiválasztottál egy iskolát, annak az igazgatóját.
7/10 A kérdező kommentje:
Aha,kösz!Amúgy magyar iskolában tanulok.
2015. febr. 14. 14:08
8/10 A kérdező kommentje:
És szerintetek az átlag alapján be tudnák kerülni a Győri Jedlik Ányos szakközépiskolára?Ezt a két sulit találtam megfelelőnek az igényeimhez,aztán lehet hogy van több jobb iskola is.
2015. febr. 14. 14:14
10/10 A kérdező kommentje:
Hú,most egy picivel megkönnyebbültem. :D
2015. febr. 14. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!