Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem melyik...

Szerintetek nekem melyik iskola lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
Szlovákiában tanulok 9 osztályos alapiskolában,most 8.-os 14 éves vagyok.Magyarországra szeretnék menni tanulni,leginkább az informatika érdekel,szakközépre szeretnék menni,csak nem tudom hogy milyen szakot válasszak,mert a szoftverfejlesztő szerintem tul magas lenne nekem,műszaki informatikusban gondolkodtam.Írhatnátok iskolát is Komáromban,Győrben vagy a között.Még azt hogy a felvételiben akkor nekem ha Mo -on a felvételhez a 7.-es év végi és a 8.-os félévi jegyek kellenek,akor nekem a 8. év végi és a 9.-es félévi?Az mostani jegyeimet majd kérdezzétek meg,majd amelyik jegy kell leírom.A hibákért bocs,telefonnal írtam.A válaszokat előre is köszi!

2015. febr. 13. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Széchenyi van Komáromban
2015. febr. 13. 23:50
 2/10 A kérdező kommentje:

És szerinted oda kb. 4 átlaggal felvennének ha a Magyar szerint számlo

ják(7. Év vége, 8.félév)?

2015. febr. 13. 23:54
 3/10 A kérdező kommentje:
*számolják*
2015. febr. 13. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a határ attól is függ hányan és milyen jegyekkel jelentkeznek. M.o-n már a felvételi eljárás folyamatban van.
2015. febr. 13. 23:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz nem most akarok felvételizni hanem majd 9. végén
2015. febr. 13. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez nehéz kérdés. Szlovákiában magyar iskolában tanulsz, vagy tanulsz magyart? Mert akkor megkérdezhetnéd az osztályfőnöködet, talán tudja, hogy működik ilyenkor. Esetleg, ha kiválasztottál egy iskolát, annak az igazgatóját.
2015. febr. 14. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Aha,kösz!Amúgy magyar iskolában tanulok.
2015. febr. 14. 14:08
 8/10 A kérdező kommentje:
És szerintetek az átlag alapján be tudnák kerülni a Győri Jedlik Ányos szakközépiskolára?Ezt a két sulit találtam megfelelőnek az igényeimhez,aztán lehet hogy van több jobb iskola is.
2015. febr. 14. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Átlag szerint igen. :)
2015. febr. 14. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Hú,most egy picivel megkönnyebbültem. :D
2015. febr. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!