Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az egyik tanítási nap...

Ha az egyik tanítási nap minden órájára beírtak hiányzónak, hogyan bizonyíthatom, hogy mégis bent voltam?

Figyelt kérdés
Előtte nap hiányoztam és most sokan betegek nálunk, szerintem véletlenül engem is jelentettek. Vagy nem tudom, mi történt, de minden órán hiányzóként szerepelek. Most egy hét szünetünk van, a tanárok már nem is fognak emlékzni. Ilyen esetben hogyan bizonyíthatom, hogy bent voltam? Nem maradt semmi nyoma, azt sem értem, hogyan tudtak beírni mindannyian, ha egyszer láthatták is utána, hogy ott vagyok...
2015. febr. 13. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hallottad, miközben téged is jelentettek? Egyébként az osztályfőnöknek kell szépen elmagyarázni a helyzetet.
2015. febr. 13. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy honnan tudod, hogy be vagy írva hiányzónak? Már mondta az osztályfőnök? Akkor kellett volna neki elmagyarázni.
2015. febr. 13. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:

A héten majdnem az osztály fele hiányzott, így már nem kiállt a hetes és hangosan jelentett, miközben mi álltunk, hanem mi leültünk, a hetes odament a tanárhoz és sorolgatta a neveket.

Az osztályfőnökömmel nem vagyunk túl jóban, szerintem ő még külön élvezni is fogja majd a helyzetet. Vele eddig még nem beszéltem, mikor odaadtam neki az előző napi hiányzást, akkor sem szólt, hogy hé, vagy valami.

Elektronikus naplóban látom, hogy be vagyok írva hiányzónak a csütörtöki óráimra.

2015. febr. 13. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Osztályfőnökkel kellett volna rendezned. Mivel hivatalosan úgy kéne működnie a dolognak, hogy minden egyes óra elején megkérdezi az aznapi másik tanár is, így gáz, ha "mindenki" beírt. Persze tudjuk hogy előforul, hogy csak végighúzkodják az adott napot, vagy az utolsó órát tanító tanárnak kell beírnia a többi hanyagsága miatt. :) Irány az osztályfőnök!
2015. febr. 14. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!