Miért van ez az összes testnevelés órán?
Ismeros. Mondjuk meg mindig jobb, mint egesz tesin gimnasztikazni meg erositeni. En ezeket jobban utaltam mint a jatekokat. Viszont focizni en sem szerettem. Viszont a lanyok meg roplabdaztak altalaban, szoval bealltam hozzajuk, meg meg egy fiu osztalytarsam. Vagy szimplan ketten ropiztunk, vagy tollasoztunk. Szoval ja. Ez nem lehetoseg nalatok?
Egyetemen meg mar mas a helyzet. Itt olyan sportot valasztok amilyet szeretnek.
Azért mert egy lusta gyökér tanárod van aki tanítani sem akar. Sokkal egyszerűbb adni egy focilabdát ő meg beül az irodába facebookozni, vagy jobb esetben az iskolai dolgokkal foglalkozni...
Nekünk is mindig ugyanaz volt, ráadásul engem állítottak mindig a ku.rva kapuba, aztán mentek a "bombagólok". Kb 3x rúgtak hasba azzak a kur.va labdával akkor bementem és megmondtam neki, hogy buktasson meg leszarom én nem fogok focizni mert utálom, és azt is, hogy én vagyok szétrugdosva állandóan.
Aztán lázadt meg majd beírja az egyest stb stb, persze a vége az lett, hogy csináltam mást: Iskolaköröket futottam, vagy pár fiúval meg lányokkal (akik amúgy az öltözőben ücsörögtek, mert focizni nem akartak a teremben, kimenni nem akartak) összeálltunk és csináltunk kidobóst vagy lementünk a konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!