Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon felelőtlen vagyok, ha...

Nagyon felelőtlen vagyok, ha idén érettségizek és nem megyek be nulladikra, vagy utolsó órára?

Figyelt kérdés

Ez általában akkor van, ha a tanár előzőnap bejelenti, hogy másnap dolgozat(matek), matekból bukásra állok és nem szeretnék több egyest beszedni, mert ha évvégén megbukok nem mehetek érettségizni. Ilyen helyzetekbe szoktam ellógni órákról. Hétvégén, vagy hétfőn elmegyek külön tanárhoz(ő se ér rá minden nap, hetente egyszer tudok menni) és késöbb jelentkezek megírni. Szóval ezt azért csinálom, hogy ne írjak karót. Nagyon parázok a matek miatt, nehezen értem meg.

Más is csinál ilyet?

2015. febr. 13. 13:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Így érettségi előtt szigorúan osztályoz. Félévkor megbuktam és nem szabad több egyest írnom. Néha akkor se sikerül megírni ha sokat készülök rá...
2015. febr. 13. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még lógsz is, akkor garantáltan megbuktat. Legalább látná rajtad az igyekezetet. Az a magántanár, amelyik nem ér rá, nem megfelelő, sürgősen keress olyat, aki ráér. De jó matekos osztálytársaddal is leülhettek egy-egy órára tanulni.
2015. febr. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!