Kérdések a felvételi lap kitöltésével kapcsolatban? (8,10. pont)
Figyelt kérdés
A 8-asnál mi az a szabadon választott tárgy?..azt írja h.bármely legalább 2 évig tanult tárgy..Tehát annak nem kell feltétlenül érettségi tárgynak lennie ugye?Mert én az egyik nyelvet választottam szv tárgynak,de ugye egy nyelvet eleve meg kell adni külön..Tehát az nem baj ha 2 nyelv szerepel ott?
10.pontnál:én csak júniusban diplomázom, tehát még nem szereztem végbizonyítványt,ergo nincs oklevélszámom se...Akkor ezeket a rublikákat üresen hagyjam,vagy írjam oda h.N,aza NEM-??
köszi előre is:)
2010. febr. 11. 14:36
1/6 A kérdező kommentje:
elolvastam a kitöltési útmutatót,szóval azt ne ajánlgassátok...
2010. febr. 11. 14:38
3/6 A kérdező kommentje:
elsősorban igen,de FSZ.-t is bejelölök.)ezért az érettségi+középiskolai eredmények is kellenek..:O
2010. febr. 11. 15:28
4/6 anonim válasza:
Értem. A kitöltési útmutatóban amúgy minden benne van. A választott tárgy bármi lehet. Én pl művészeteket írtam be. A másodikkal kapcsolatban nem tudok biztosat mondani, de az a logikus,ha üresen hagyod,nem? Júl 8-ig lehet hiánypótolni,addig kell beküldened. Ha beírod,hogy nem,nincs diplomád, nem is jelentkezhetsz mesterképzésre.Szerintem.
5/6 anonim válasza:
Ha mesterképzésre akarsz jelentkezni az érettségi középiskolai tanulmányokra vonatkozó adatokat nem kell kitölteni. Ma adtam fel és meg is kérdeztem előtte a Dékáni Hivatalban a végbizonyítványt. Nekem azt mondta egy nő, hogy nem kell vele foglalkozni én azt írtam hogy nincs bizonyítvány még, de úgy is meg kell küldeni majd a hiánypótlás során és akkor majd látják. Nálunk is az évfolyam ezen problémázik. Okos volt az is aki kitalálta ezt a részt. Bár annak idején az érettségi bizonyítványhoz azt kellett bejelölni, hogy meg van/lesz, úgyhogy lehet elrontottam. Én is kíváncsi lennék erre.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:)
2010. febr. 11. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!