Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rendészetin mennyire veszik...

Rendészetin mennyire veszik szigorúan a magasságkorlátot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Végzős vagyok egy gimnáziumban, és rendészetin szeretnék tovább tanulni.

Angolból és történelemből emelt szinten fogok érettségizni.

A Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába adtam be a jelentkezésem.

Minden szempontból alkalmasnak tartom magam a szakmára, csak egy problémám van: a magasságom.

A felvételi limit 165 cm, én viszont 164 cm vagyok :S

Kb. 3 hónapja méreckedtem.

Szerintetek ezt még elnézik, vagy ennyi volt?

Más szakma nem igazán érdekel, nagyon rosszul érintene, ha emiatt buknám el a céljaimat.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

17/F

2015. febr. 12. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha rendesen kihúzod magad, akkor 1 cm-t lehet csalni.

Ha csalni nem lehet, akkor meg közvetlenül a méretvétel előtt 6-8 órát kellene vízszintesen pihenni, lazulni.

És utána elmenni a méretvételre. 2 cm-rel magasabb leszel mint szoktál délután lenni.

Magad is kipróbálhatod, hogy este lefekvés előtt megméred magad, majd reggel felébredés után. Reggel néhány centivel magasabb vagy, mert a gerincoszlop ellazult az éjszakai pihenés által. Az egész napos járkálás során aztán összetöpörödöd azt a két centit. És a körforgás minden nap újra indul...

2015. febr. 12. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom 11.-es vagy.Még van egy éved,azalatt nőhetsz.Én is aggódtam emiatt,162 centi voltam 10.osztályban.Most 11.-es vagyok,már majdnem elérem a 170-et.De én a színtévesztés miatt nem lehetek rendőr.:(

Csináld azzt,amit az egyes mondd.A vizsgálat elött próbálj meg minél jobban kialudni magad és ne igen mászkálj elötte,inkább feküdj minél többet.Mert összemegy az ember

2015. febr. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!