A szakmai pályámat befolyásolni fogja az identitásom? (többi lent)
Az az igazság,hogy rendőri pályára készülök és nem igazán vagyok biztos benne,hogy az identitásommal minden okés lesz a továbbiakban. Már emlegették páran saját véleményként (a saját anyám is),hogy a rendőri pályafutásomról mondjak is le,mert nincs értelme folytatni így...Na már most,a probléma,hogy én egy leszbikus lány vagyok, nem tudom,hogy ez mit és mennyire befolyásolja a szakmai fejlődésemet/tanulmányaimat. Ezért szeretném tudni,hogy mire számítsak. Tippetek,ötletetek van? Esetleg hozzáértő személy tudna válaszolni?
Még csak most kezdtem bele,kezdő kilencedikes vagyok,15 éves.
1. Kussolj róla!Ha kérdik egy tesztnél hazudj!!!
2.Akkor lesz gáz amikor a férfi főnököd rád akar mászni.Ha nem engeded neki oda az előmenetel és a jó beosztás!
3.Zsarolhatnak vele akár a kollégáid akár a bűnözők.
4.Kussolj róla!Ha kérdik egy tesztnél hazudj!!!
Leszbikus nő vagyok, nyíltan meleg, de nekem már saját vállalkozásom van, és nincs főnököm.
Amikor még cégnél dolgoztam, kis létszámú IT fejlesztő vállalkozásnál, szimpatikus főnök/tulaj mellett, vezető beosztásban, ott is megengedhettem magamnak, hogy felvállaltam.
Egy nemzetközi vállalati környezetben, főleg vezető pozícióban megteheted, hogy out vagy, de a rendőrségnél, ahol az állomány nagy része éppen csak egy tizedfokkal kulturáltabb azoknál, akiket üldöznek, nem gondolom, hogy éppenséggel tombol a homofília és az elfogadás.
Sajnos én arra tippelnék, hogy a rendőrségi pályán ezt egy leszbikus nőnek titkolnia kell.
Akiről tudok, hogy rendőr volt leszbikusként, az például a Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, se ő még most, a pályaelhagyás után sok évvel sem jött ki nyilvánosan.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!