Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bajban vagyok, bejelöljem a...

Bajban vagyok, bejelöljem a koreait felsőoktatásra?

Figyelt kérdés
Eddig egész jól elvoltam, mert koreaira szerettem volna menni. A család kisebb-nagyobb része támogat, lelkes voltam idáig, de most, hogy mindjárt itt a 15-e, teljesen kétségbe estem, hogy mi van, ha nem járok jól vele és semmit sem fogok tudni csinálni... Igaz, nyáron csinálok OKJ-s vizsgát, de akkor is... Mi a véleményetek? Hülyeség lenne ezért nem azt tanulnom, amit szeretnék?:(

2015. febr. 11. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudod egyáltalán, mit kezdenél magaddal diplomázás után? Ha nem, akkor nincs értelme.
2015. febr. 11. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Jelöld be, aztán lesz még időd gondolkodni, tudod lehet változtatni a sorrenden február 15. után is.
2015. febr. 11. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából az OKJ-s végzettségemmel szeretnék majd elhelyezkedni, csak mellé valami "ritkább" nyelvet szeretnék megtanulni, hátha keresett lesz.
2015. febr. 11. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet.:)
2015. febr. 11. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nyelvet szeretnél tanulni, arra nyelvtanfolyamok vannak...
2015. febr. 11. 20:19
 6/8 SeinHime ***** válasza:
Koreaira csak akkor jelentkezz, ha már tanultál korábban, mert hiába nem kell.előzetes tudás, nehezen boldogulnak akik frissen kezdik. Én magam nem koreai szakos vagyok, de vannak ismerőseim, és panaszkodnak.
2015. febr. 11. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Szeretnék nyáron belefogni magamtól, hogy legalább az alapokat tudjam, mert úgy tűnik, elég kompatibilisek vagyunk.:) Úgyhogy ha fel is vennének, nem teljesen felkészületlenül mennék oda.
2015. febr. 11. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül, mint sok esetben itt is elmondom: az egyetem, a nyelvszak, az nem nyelviskola. Ott nem a nyelvet, hanem a nyelvészetet tanítják. Ennek tudatában menj oda, mert sajnos ezzel már sokan befürödtek.
2015. febr. 11. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!