Bajban vagyok, bejelöljem a koreait felsőoktatásra?
Figyelt kérdés
Eddig egész jól elvoltam, mert koreaira szerettem volna menni. A család kisebb-nagyobb része támogat, lelkes voltam idáig, de most, hogy mindjárt itt a 15-e, teljesen kétségbe estem, hogy mi van, ha nem járok jól vele és semmit sem fogok tudni csinálni... Igaz, nyáron csinálok OKJ-s vizsgát, de akkor is... Mi a véleményetek? Hülyeség lenne ezért nem azt tanulnom, amit szeretnék?:(2015. febr. 11. 18:19
1/8 anonim válasza:
Tudod egyáltalán, mit kezdenél magaddal diplomázás után? Ha nem, akkor nincs értelme.
2/8 anonim válasza:
Jelöld be, aztán lesz még időd gondolkodni, tudod lehet változtatni a sorrenden február 15. után is.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából az OKJ-s végzettségemmel szeretnék majd elhelyezkedni, csak mellé valami "ritkább" nyelvet szeretnék megtanulni, hátha keresett lesz.
2015. febr. 11. 18:38
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet.:)
2015. febr. 11. 18:38
5/8 anonim válasza:
Ha nyelvet szeretnél tanulni, arra nyelvtanfolyamok vannak...
6/8 SeinHime válasza:
Koreaira csak akkor jelentkezz, ha már tanultál korábban, mert hiába nem kell.előzetes tudás, nehezen boldogulnak akik frissen kezdik. Én magam nem koreai szakos vagyok, de vannak ismerőseim, és panaszkodnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Szeretnék nyáron belefogni magamtól, hogy legalább az alapokat tudjam, mert úgy tűnik, elég kompatibilisek vagyunk.:) Úgyhogy ha fel is vennének, nem teljesen felkészületlenül mennék oda.
2015. febr. 11. 20:43
8/8 anonim válasza:
Ettől függetlenül, mint sok esetben itt is elmondom: az egyetem, a nyelvszak, az nem nyelviskola. Ott nem a nyelvet, hanem a nyelvészetet tanítják. Ennek tudatában menj oda, mert sajnos ezzel már sokan befürödtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!