Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen diákoknak szánják...

Milyen diákoknak szánják azokat a munkákat, ahol minimum heti 3-4 napot kell menni dolgozni?

Figyelt kérdés

Hétköznap, ezek irodai munkák.

Én elsőéves mérnök hallgató vagyok, de ahogy végignézem a tantervünket, esélytelennek látom, hogy ilyen feltételek mellett dolgozzak. Vannak olyan szakok, ahol ennyire nincsenek órák?

2015. febr. 11. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Vagy levelező képzés mellett dolgoznka, vagy nem járnak be órákra, és úgy dolgoznak, majd könyvből, jegyzetből éjjel pótolják. Én csináltam mindkettőt, levelező mellett lényegesen könnyebb volt.
2015. febr. 11. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyéni tanrendesek is csinálják ezt.

Ezt amúgy egyértelműen nem mérnök képzésre járóknak találták ki.

2015. febr. 11. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Egyrészt estiseknek, levelezősöknek; másrészt ne a mérnökképzésből indulj ki feltétlenül, máshol azért nem kell feltétlenül ott lenni minden előadáson és gyakorlaton, hogy teljesítsd a tárgyat. ;)
2015. febr. 11. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Levelező mellett lehet diákmunkára járni?
2015. febr. 11. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szimplán aki a képzés vége felé jár, esetleg csúszott is, és viszonylag kevés tárgya van
2015. febr. 11. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Levelező mellett teljes munkaidőben jártam dolgozni. Nem diákmunkára.
2015. febr. 11. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván diákmunkáról van szó, azt pedig csak nappalisként lehet. Egyébként sehogy, bármilyen szakon is vagy.
2015. febr. 11. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én tudok olyat akinek csak azért van jogviszonya, hogy arra a 3-4 napra ő el tudjon menni dolgozni, órákra nem jár be. Vizsgaidőszakban próbálkozik néhányszor és ennyi.

Egyébként, ha az elején valaki sokat bukik és nagyon ráépülős a tanterv, akkor már 2. évben sem lesz elég tárgya és el tud mellette menni dolgozni.

Műszaki vagy informatikai területen, ha tényleg bejár valaki órára és tanul rendesen biztos, hogy nem tud mellette munkát vállalni, legalábbis nem az első évben.

Egyébként én mostanában már látok olyat is, hogy a heti minimum az 1 nap vállalása, remélem tényleg kezdenek rájönni, hogy ezt a 3-4 napot kevesen tudják bevállalni.

2015. febr. 11. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok szakon meg lehet csinálni úgy az órarendet, hogy a kötelező gyakorlatok 1-2 napra essenek, előadásra pedig nem járnak be. Sok embert ismerek, akik ennyit dolgoztak egyetem mellett, olyat is aki teljes munkaidőben tette egy nehezebb szakon.
2015. febr. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!