Milyen diákoknak szánják azokat a munkákat, ahol minimum heti 3-4 napot kell menni dolgozni?
Hétköznap, ezek irodai munkák.
Én elsőéves mérnök hallgató vagyok, de ahogy végignézem a tantervünket, esélytelennek látom, hogy ilyen feltételek mellett dolgozzak. Vannak olyan szakok, ahol ennyire nincsenek órák?
Egyéni tanrendesek is csinálják ezt.
Ezt amúgy egyértelműen nem mérnök képzésre járóknak találták ki.
Hát én tudok olyat akinek csak azért van jogviszonya, hogy arra a 3-4 napra ő el tudjon menni dolgozni, órákra nem jár be. Vizsgaidőszakban próbálkozik néhányszor és ennyi.
Egyébként, ha az elején valaki sokat bukik és nagyon ráépülős a tanterv, akkor már 2. évben sem lesz elég tárgya és el tud mellette menni dolgozni.
Műszaki vagy informatikai területen, ha tényleg bejár valaki órára és tanul rendesen biztos, hogy nem tud mellette munkát vállalni, legalábbis nem az első évben.
Egyébként én mostanában már látok olyat is, hogy a heti minimum az 1 nap vállalása, remélem tényleg kezdenek rájönni, hogy ezt a 3-4 napot kevesen tudják bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!