Az egyetemeken körülbelül mikorra szokott esni a beiratkozás időpontja (Széchenyi István Egyetem)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden egyetemen más de kb. mikorra várható? Én a Széchenyi István Egyetemre szeretnék menni (távoktatás) de augusztus 16-23 között külföldön tartózkodom.
Van valakinek valamilyen információja?
Köszönöm!
2015. febr. 11. 08:30
1/3 anonim válasza:
Fejből már nem tudom mikor volt, de ne megy hét úgyhogy indulás előtt vagy egyből érkezés után el tudod intézni.
De még online is megoldható szerintem teljes mértékben
2/3 anonim válasza:
regisztrációs héten vannak beiratkozások
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Találtam egy naptárat, amiben azt írja, hogy 21-től 29-ig van bejelentkezési időszak. Ez így jó, azt hittem, hogy egy nap áll rendelkezésre.
2015. febr. 11. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!