Jó a Szegedi Deák Ferenc gimnázium?
Hát én azért megcáfolnám, amit az első ír. Tény, hogy szerencsésnek kell lenned mind az osztályfőnököd, mind az osztályod, mind a tanáraid tekintetében, mert ahogy minden iskolában, itt is vannak jobb és rosszabb emberek is.
A Deáknak olyan hangulata van, amelyet egy iskola sem képes neked nyújtani, rengeteg programmal teszik színesebbé a hétköznapokat, én összességében soha nem bántam meg, hogy ezt választottam, annak ellenére, hogy nem volt a legjobb osztályfőnököm és osztályom, az utolsó félév volt az egyik legjobb az életemben. Sok tanárommal a mai napig tartom a kapcsolatot.
Viszont ha a helyedben lennék, én a Radnótit választanám azért, mert ott színvonalasabb a természettudományos oktatás, a Deák a nyelvekben, humán tárgyakban a legerősebb.
az első lennék.
nos, az utánam szólónak igaza van a hangulattal kapcsolatban. az iskola atmoszférája tényleg nagyon jó, és az egyetlen itt Szegeden. de ha más vagy, és nem tömeg, akkor mindenki elítél. habár, ez kb majdnem mindenhol így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!