Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jó a Szegedi Deák Ferenc...

Jó a Szegedi Deák Ferenc gimnázium?

Figyelt kérdés
Első sorban a természettudományos osztály érdekel. Félek hogy rosszul választok. :)

2015. febr. 10. 19:50
 1/6 anonim válasza:
48%
az egyik legrosszabb iskola Szegeden. én is oda járok, nap mint nap tapasztalok valami rosszat: vagy a tanárokkal, vagy pedig az oda járó diákokkal kapcsolatban, szóval ha teheted, ne jelentkezz..
2015. febr. 11. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát én azért megcáfolnám, amit az első ír. Tény, hogy szerencsésnek kell lenned mind az osztályfőnököd, mind az osztályod, mind a tanáraid tekintetében, mert ahogy minden iskolában, itt is vannak jobb és rosszabb emberek is.

A Deáknak olyan hangulata van, amelyet egy iskola sem képes neked nyújtani, rengeteg programmal teszik színesebbé a hétköznapokat, én összességében soha nem bántam meg, hogy ezt választottam, annak ellenére, hogy nem volt a legjobb osztályfőnököm és osztályom, az utolsó félév volt az egyik legjobb az életemben. Sok tanárommal a mai napig tartom a kapcsolatot.

Viszont ha a helyedben lennék, én a Radnótit választanám azért, mert ott színvonalasabb a természettudományos oktatás, a Deák a nyelvekben, humán tárgyakban a legerősebb.

2015. febr. 12. 07:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát kiderült tegnap, hogy ismerem a magyar tanárom aki majd tanítani fog. Ő azt mondta hogy jó a környezeti osztály. De egyébként azért nem megyek Radnótiba vagy Ságváriba, mert nem akarok versenyló lenni. Ha valaki rendesen tanul szerintem nem lesz probléma. :) azért köszi.
2015. febr. 12. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Illetve nem a legrosszabb iskola, szerintem csak megutáltad. A legrosszabb a Móra.
2015. febr. 12. 17:20
 5/6 anonim válasza:

az első lennék.

nos, az utánam szólónak igaza van a hangulattal kapcsolatban. az iskola atmoszférája tényleg nagyon jó, és az egyetlen itt Szegeden. de ha más vagy, és nem tömeg, akkor mindenki elítél. habár, ez kb majdnem mindenhol így van.

2015. febr. 19. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Igaz hogy még csak 2-3 hét óta járok oda, de egy percig sem bántam meg. Nagyon jók a tanárok és a közösség is.
2015. szept. 19. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!