Szerintetek érdemes kihagyni egy évet? Mit érdemes csinálni addig? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Erettsegi előtt vagyok és semmi kedvem beiratkozni valami gagyi magyar egyetemre (kozgazt szeretnek tanulni) szoval eleg sz*r itt a szinvonala és értelme sem biztos, hogy van esetleg a corvinuson ott meg 5millio lenne a tandíj a végére annyit azert az sem ér de máshol is 2-3 milliók.Azt semmiképpen nem akarok,hogy egy evet elvagyok anyámek nyakán de nem tudom mit lenne érdemes csinálni ..angolul eleg jól beszelek jelentkeztem is Angliába egyetemre de az nem biztos, hogy összejön több okból most a B terven gondolkodom..Lehetett régen olyanról hallani h Amerikába mentek au pairnek habár en fiú vagyok ez nagyjából kizárva de valami ehhez hasonló dologra gondolok.Valakinek van ötlete?2015. febr. 10. 09:00
1/4 anonim válasza:
Miért kerülne milliókba az egyetem?
Vagy olyan rosszak az eredményeid, hogy csakis költségtérítéses jöhet szóba?
Akkor talán annyira nem is gagyik :)
Ha nem tudod, hogy mihez kezdj, akkor pedig mégiscsak a tanulás lenne a legjobb, mivel egy évet csak úgy ellenni nem jó, és a tanulásból is kiesel, utána már nehezebb lesz újra rászánni magad.
Ha tudod esetleg, hogy mivel szeretnél később foglalkozni, akkor tanulhatsz egy szakmát is. Utána még mindig mehetsz egyetemre, akár munka mellett is.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha kicsit is tájékozott lennel tudnád,hogy a közgazdasági szakokon szinte nulla az állami helyek száma ilyen 460-470 pontok kellenek es sok helyen meg akkor is van 3 hely kb:) lesz 400 pontom kb vagy kicsit több de igazából megbas*zhatom mert ugyanúgy fizetnem kell képzeld de majd ha te bemutatod h 470 pontot elertel beszélhetünk :) de ha elertel esetleg akkor sem azt jelent, hogy aki nem annak "rosszak" az eredményei:) es semmi gond nincs azzal, hogy pénzbe kerül csak elgondolkodtató h megéri e ha a nemzetközi listákon kb 2 magyar egyetemen kívül a többi odáig nem jut el, hogy rákerüljön és az a kettő is az utolsó utáni helyeken:) elhiszem hogy nehezek nyilván mert tanítják a sok felesleget mint középiskolában is de attól nem feltétlen jo sooot ..de nem kertem a megjegyzést
2015. febr. 10. 10:56
3/4 anonim válasza:
2: Én már végeztem, közgázon, nem gagyin, államilag finanszírozotton :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ha mar vegeztel akkor feltételezem meg abban az időszakban jártál amikor több államilag finanszírozott hely volt mint most.
2015. febr. 10. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!