Továbbtanulás előtt álló lány vagyok, és abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a BGF PSZK pénzügy és számvitel szakról kicsit többet megtudjak pl. ott tanuló diákoktól. Mennyire nehéz?! Tanárok?! Stb. Ez, és a humán erőforrás között vacilálok.
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 22:28
1/4 anonim válasza:
A humán erőforrás kuka, PSZF-fel többre mész.
2/4 anonim válasza:
A HE nulla Pszf-hez képest, bár alapozásként ott is vannak közgázos tantárgyak. De azért gondolkozz el, hogy egyáltalán melyik érdekel. Reggeltől-estig számok, vagy inkább emberekkel akarsz foglalkozni.
3/4 Beltazor91 válasza:
számvitel tanárok sztem nagyon rendben vannak, de szigorúak. ha nem tanulsz rendesen bukta. Pénzügytanszéken vannak teljesen fogalmatlan emberek, de ha nem hozzájuk veszed fel akkor ott is van jó tanár.
4/4 anonim válasza:
Ha komolyan veszed, akkor teljesíthető. A humán erőforrást hagyd. Akkor már inkább a gazdmen, de a pénzügy számvitel a legjobb. Én a pénzügyi és számviteli karon vagyok elsőéves. A matek meg a számviteli tárgyak elég húzósak. A matek semmire nem jó, csak szivatnak vele orrba szájba, a számvitel az azért igen komoly terület. Főleg BGF-en. Konkrétan könyvelésnél háromjegyű kódokban kell gondolkodni. Nem vészes, de teljesen rá kell hangolni az agyad. Egyébként jó a suli, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!