Egyetemisták! A legelső félévetek hogy sikerült?
Mini közvélemény kutatást folytatok. :D
Az első félévből hány tárgyatok nem lett meg? Ha lehet szakkal együtt írjatok.
Anglisztika.
Csak egy tárgy nem sikerült, nagyon nem voltunk egymásra hangolódva a tanárral. Újra és újra megbuktam belőle, többször újra fel kellett vennem a tárgyat, végül jött egy másik tanár és onantól sima ügy volt.
Az első év ismerkedős volt, a másodikban már sikerült átállnom az egyetemi életre, és a legjobbak közé tartoztam.
Nekem jól.
Nagyon szorgalmas vagyok, hajlamos vagyok túl szorgalmas is lenni. Ezért egy új iskolába kerülve már az elején hajtok, így az elején évfolyamelső szoktam lenni.
De én már az elején kihozom magamból a maximumot, a többiek beleszoknak. Nem vagyok amúgy okos - ez nem jelenti azt, hogy magolok ergo hogy meg se akarom érteni az anyagot! Csupán lassabb a felfogásom, nagyon rossz a rövidtávú memóriám, lassan értem meg a dolgokat és attól, hogy értem, még nem tudom visszaadni, mert egyszerűen nem tudom pontosan, szakszerűen megfogalmazni.
Szóval jól sikerült az első félévem, de aztán a többiek utolértek, sőt volt félév, amikor fáradt voltam és TDK-ztam is pont akkor, így vissza is estem.
Az első félévem már 4 éve volt. Szenvedés volt az egész, de kitartással és szorgalommal meg lett minden tárgyam, egész jó átlaggal. Nagyon nagy volt a váltás gimi és egyetem között (Építőmérnöki szak), az első zh-imnál még azt hittem ez meghaladja a képességeimet.
Ha azt nézem most is az első félévem volt, csak már mesterképzésen. Ismét meg lett minden tárgyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!