Hol oldhatnám meg a korrepetálást házon kívül, a városban?
Figyelt kérdés
Elég messze lakunk egymástól, szinte megoldhatatlan a sok utazás. Tud vki Budapesten vmilyen nyugis helyet, ahol ez megoldható lenne?2010. febr. 9. 17:59
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, ez jónak tűnik.
azért várok még tippeket, nyugis helyekre :)
2010. febr. 9. 18:05
3/7 A kérdező kommentje:
amúgy a könyvtárba be kell iratkozni előtte, h ott lehessünk?
2010. febr. 9. 18:08
4/7 anonim válasza:
Hát a könyvtárnál nyugisabb hely nem nagyon akad :)) Ha nyár lenne, még mondanám a Margit-szigetet, de de tél révén a szadatéri helyek kilőve. Ahová még be lehet ülni, az pl. McDonalds meg társai, de ott sok ember zajong...
Esetleg még a Sirius teaházat tudnám mondani, az még hangulatos is mellé, ha néha variálni akartok :)
1. voltam
5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
könyvtárba ha beiratkonánk, kéne fizetni tagságit, nem?
2010. febr. 9. 18:10
6/7 anonim válasza:
Fu, ezer éve nem voltam ott, de valószínűleg igen. De nem hinném, hogy olyan vészesen sok.
7/7 A kérdező kommentje:
igen, sztem sem lehet egy nagy összeg, meg nem is árt, ha néha körül is nézünk, hamár ott vagyunk :)
köszönöm a válaszaidat! :)
2010. febr. 10. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!