1/3 anonim válasza:
"A tudományban nincsenek nehéz, vagy könnyű dolgok, csak megértettek és meg-nem-értettek."
Egy OKJ-s vizsga, ha a képzést elvégezte valaki, nagyjából annyira nehéz, mint egy érettségi.
2/3 anonim válasza:
Attól függ. Én a pénzügyi-számviteli ügyintézőt kisujjból kiráztam 95%-ra (ez írásbeli, gyakorlati és szóbelik átlaga lett), pedig közöm nincs a témához.
Ellenben a tb-bér szakelőadóin vért izzadtam. Már maga a vizsgaszervezés is rémes, két teljes nap, nyolctól négyig írásbelik vannak, nonstop, majd két hét múlva egy napon 7 szóbeli.
Egy két napos valutapénztáros nyilván egyszerűbb...
3/3 anonim válasza:
Ez a szaktól is függ, meg attól, hogy a tanárok hogy állnak hozzá, azt tanítják-e, amit aztán a vizsgán kérni fognak. Sajnos találkoztam már olyannal is, ahol azt sem tudták, mit kellene tanítani azon a szakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!