B.Bence 15 kérdése:
15 éves vagyok.1 éves gimnazista közgazdász szakot kezdtem el. Bankár szeretnék lenni. Az őszintét megvalva ezt a félévet rosszul zártam azaz 3,1 lett. A kérdések lent lesznek?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy mely tantárgyakból javítsak hogy bankár lehessek?És a közgazdászoknak a gimiben van egy 5-ik év is ezt is megcsináljam?És majd ha egyetemre kerülök ott meik szakot vállaszam?2015. jan. 23. 21:20
1/1 anonim válasza:
Szerintem inkább az a kérdés, hogy meg tudod-e fizetni a pénzügyi felsőoktatást, majd a bankárképzőt (nincs tapasztalatom egyikkel sem személyesen, utóbbi is inkább ismeretség és kapcsolati tőke kiépítése tekintetében használhat majd).
Akár ha jegyeket akarsz javítani és azért kérdezted akár ha a banki tevékenységekhez kapcsoló ismereteidet akarnád bővíteni mindenképpen hasznos és szükséges a matematika, a történelem és a földrajz behatóbb ismerete. Egyéb tárgyidat nem ismerem - ezeket tudd és a többi is jobban megy majd remélhetőleg.
Na és nyelveket is tanulj.
Kiegészítés: mire oda kerülsz lehet, hogy nem lesz annyira jövedelmező a bankári szakma. Most alakul a világ ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!