Hogyan lehet belőlem belőlem plasztikai sebész? Mit kell tenni? Hova kell járni? Tényleg kell boncolni?
Figyelt kérdés
Nos, 16 éves vagyok és Szegeden lakok. Nagyon szeretnék plasztikai sebész lenni. Már kicsi koromban is az orvoslás érdekelt. Szín ötös tanuló vagyok. Mennyi idő, mire az lehetek? De én valójában az USA-ben szeretnék dolgozni. Akkor célszerűbb ott vizsgázni? Ott is annyi idő, mire az lehetek? Mennyire nehéz az orvosi egyetem?2015. jan. 23. 20:29
1/2 anonim válasza:
Először kell egy érettségi. Ha az érettségivel és osztályzatokkal, nyelvvizsgával, meg nem tudom, még mi kell majd 2-3 év múlva, eléred az orvosi ponthatárát, akkor bejutottál. Fizetősre, vagy támogatottra. Az egyetem 6 év legalább, és nagyon sokat kell tanulni. Utána két évig rezidensként, majd szakvizsgák. Ez nálunk van. Az USA-ban nem tudom, hogy megy.
2/2 anonim válasza:
1. Jó érettségi.
2. Orvosi egyetem (6 év)
3. Plasztikai sebészet szakképzés (6 év, ha találsz egyáltalán helyet)
Ha az USA-ban akarsz dolgozni, akkor a végzés után különbözetit meg speckó nyelvvizsgát kell tenned. Ami nem olyan egyszerű...
Ha meg kint akarsz tanulni, ahhoz iszonyat mennyiségű pénz kell.
És nyilván orvosi egyetemen kell boncolni.
Ne haragudj, de szerintem neked elég naiv elképzeléseid vannak az egész dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!