Ez normális? Mit csináljak, hogy rájöjjek?
Figyelt kérdés
Faktválasztás előtt vagyok és teljesen kétségbeestem,mert jelenleg azt sem tudom, hogy reálos vagy humános vagyok és azt sem tudom mit szeretnék az életben.2015. jan. 22. 21:24
1/5 anonim válasza:
Gondolkozz miben vagy jo. Ilyenkor termeszettudomanyos targyak, de akar az informatika vagy a mozgokep es media is szobajohet. Gondolkozz egy kicsit, amennyi ido van, merlegeld miben vagy jo, es mi az amit szeretsz csinalni, es sikerul donteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom hónapok óta, de természettudományos tárgy teljesen kilőve, nem szeretem őket.
matekból nem vagyok rossz, de annyira jó sem, hogy azt az irányt válasszam.
Angol az egyetlen amit szeretek.
2015. jan. 22. 21:32
3/5 anonim válasza:
Akkor angol, mar meg is van ;)
Mondom, esetleg informatika. Az is kizarva?
4/5 A kérdező kommentje:
Nos, számítástechnikus család kakukktojása vagyok :D
Amikkel szemezgetek az az anglisztika és a pszichológia és a legnagyobb álmom , hogy pszichológus legyek,de képtelen lennék végigcsinálni. vagyis végigcsinálni végigtudnám.. bejutni nem tudnék.
2015. jan. 22. 21:46
5/5 anonim válasza:
Ugy mar mas :)
Figyelj, bizz magadban ;) Nekem is mindig mondogatjak, hogy nem fogom tudni megcsinalni, nem hallgatok rajuk. Bizni kell onmagunkban :) ez is pszichologia, ha mar itt jarunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!