Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kapok e plusz pontot hátrányos...

Kapok e plusz pontot hátrányos helyzet miatt a felvételin?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, 3 éve érettségiztem. Most jelentkezem egyetemre. A középiskolai éveim alatt kaptam rendszeres gyermekvédelmi támogatást, most nyilván már nem jár utánam, mivel nem folytatok tanulmányokat. Félreértettem valamit, vagy tényleg jár plusz pont most is, ha középiskolában volt papírom?

Köszönöm a válaszokat.

2015. jan. 22. 11:10
 1/6 Gasistar válasza:
Azt nem hiszem, de ha jól végzed és fizetős az egyetem kaphatsz ösztöndíjat!
2015. jan. 22. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Hátrányos helyzetű jelentkező: aki felvétel esetén a beiratkozás időpontjában huszonötödik életévét nem töltötte

be, és akit középfokú tanulmányai során családi körülményei, szociális helyzete miatt a jegyző védelembe vett, illetve

aki után rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, illetve rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre

jogosult vagy állami gondozott volt.

2015. jan. 22. 11:17
 3/6 A kérdező kommentje:
hát nem tudom :/
2015. jan. 22. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem
2015. jan. 22. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is. Már nem jár a plusz pont érte. Amúgy 20 pont járna.
2015. jan. 22. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen 20? 40 lesz az...
2015. febr. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!