Tudom hogy már rengeteg ilyen kérdés volt, de ti hogy tanultok vizsgaidőszakban?
Inkább részekre bontom, mint időre. És reggel mindig többet, mert akkor fog az agyam.
Pl: felkelek, reggeli, kis lusti, majd egyből megtanulok 2-3 tételt, kb fél óra gép/tv/lókönyv, majd megint 2 tételt. Mire dél lesz, addig az aznapi anyagot szinte meg is tanultam. Így délután már csak kevés új dolog + ismétlés van hátra.
Még annyi, hogy nálam fontos, hogy sok időre osszam be (tehát egy nap ne kelljen túl sokat megtanulnom), és legyen még jó 2-3 napom, hogy az egészet ismételjem. Pl van a 47 tételes anatómiám, azt két éd fél hétre osztottam be, de úgy, hogy az utolsó 4 nap, csak ismétlés.
nekiállok már egy héttel előtte, és akkor 3-4 nappal a vizsga előtt talán sikerül elkezdeni :D
amúgy általában megnézem mekkora az anyag, próbálom felmérni, aztán délben felkelek, nekiállok tanulni, és valamikor éjfél után alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!