Roma származású ember mehet rendőrtiszti főiskolára?
Figyelt kérdés
egy barátomnak szeretnék ez ügyben segiteni. köszi2008. aug. 20. 17:39
1/9 anonim válasza:
IGEN.
Nekem a növérem (roma szàrmazàsuak vagyunk)kifejezetten barnàk....ö ezelött 3 éve kezdte a fösulit,rendörtisztin.
Természetes hogy mehet,de ahhoz a követelményeknek megkell felelni(középiskolai eredmény,érettségi,stb....)
a katonatisztin is nagy eséllyel indulhat.
2/9 anonim válasza:
Persze, miért ne mehetne? Amúgy nem láttál még cigány rendőrt? Mert itt mifelénk van egy pár. Szóval nem csak mehet rendőrtiszti fősulira, de el is végezheti :)
3/9 anonim válasza:
Miért ne mehetne? Magyarországon nincs faji megkülönböztetés.
4/9 anonim válasza:
Nem csak hogy mehet menjen is ha azt szeretné csinálni. Csak biztatni tudom én is.
5/9 anonim válasza:
Iszonyatosan sok követelménynek kell megfelelni, de faji megkülönböztetés nincsen benne. :) A felvételi tájékoztatóban részletesen le van írva minden!
6/9 anonim válasza:
Most már igen mehet, sőt! Ezért ne sokat totojázzon...
7/9 anonim válasza:
Még ösztöndíjat is kaphat, hogy sikerrel teljesítse.
8/9 anonim válasza:
nemcsak hogy mehet,de talán több támogatást is kap,mint nem roma társai...
9/9 anonim válasza:
Persze hogy mehet sőt plusz pontot adnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!