Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül bejelenteni az...

Mennyibe kerül bejelenteni az emeltszintű vizsgát idén (2015) bigiből, töriből és kémiából?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 15:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Számomra csupán az a kérdés, hogy miért akarsz három tantárgyból emeltezni?

A biológiát és a kémiát megértem. De a történelem? :'D mi akarsz lenni?

2015. febr. 10. 22:02
 12/22 A kérdező kommentje:

Végül fizetni kellett 3x26000ft-ot... :(

Mikor kérdeztem a hölgyet az oktatásügyi hivatalban, hogy igaz-e az, hogy az állam fizetné először a viszgákat ha 12es az adott személy, a válasza az volt, hogy az emeltszintű vizsgákra ez nem vonatkozik, azokat fizetni kell.

Uhh, a nővérem teszi le a törit, nem vagyok azért annyira ultrazseni mint ahogy az a kérdésből első olvasásra gondolható :D

2015. febr. 24. 17:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem kerek!

Amíg tanulói jogviszony van, addig ingyenes a vizsga.

Amint megszűnik, onnantól fizetni kell.

[link]

"Az érettségi vizsga ingyenes a tanulói jogviszony ideje alatt az érettségi bizonyítvány megszerzéséig. Ingyenes továbbá az adott vizsgatárgyból az érettségi bizonyítvány megszerzése előtti, tanulói jogviszonyban tett sikertelen érettségi vizsga első javító- és a pótló vizsgája."

2015. febr. 24. 18:39
 14/22 anonim ***** válasza:
De megkérdezem az ismerőseimet, mivel ők most fognak bioszból, meg kémiából emelt szinten érettségizni, hogy fizetniük kellett-e.
2015. febr. 24. 18:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Húha, ha tényleg neked van igazad, akkor egy szép kis kizságmányolás részese lehettem :// -Azaz mindneki aki vizette :/
2015. febr. 26. 17:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog tetszeni a válasz, de miután megkérdeztem kiderült, hogy nem kell fizetni érte, ha ez az első érettségi, azaz előtte nem volt soha, semmilyen (se közép, se emelt, azaz ez az első érettségi szezonja mindenből), és iskolába jár még. Szóval ha rád érvényesek a fentiek, akkor nagyon becsaptak.
2015. febr. 28. 21:40
 17/22 A kérdező kommentje:

hát... azthiszem szó nélkül maradtam... :/

És nagyon szépen köszönöm, hogy utánajártál! :)) Nagyon kedves volt tőled! ^^

2015. márc. 21. 10:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérd vissza a pénzt
2015. máj. 7. 09:59
 19/22 anonim ***** válasza:

Amíg még nincs érettségid és nappalin vagy,

nem kérhetnek érte semennyit - menj vissza és követeld vissza azt az összeget

2015. máj. 7. 10:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Komolyan nem hiszem el, hogy van ilyen

Meg szólj az osztályfőnöknek

2015. máj. 7. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!