Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek hogy sikerült a 2015-ös...

Kinek hogy sikerült a 2015-ös központi írásbeli?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, mivel most rendesen beparáztam, matekban az utolsó kettő feladatot teljesen elrontottam és félek, hogy emiatt a Lovassy László Gimnáziumba kevés lesz. Ezért érdeklődnék, hogy akkor az csak nekem nem ment?!

2015. jan. 17. 17:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tavaly mennyi ponttal lehetett bekerülni a Lovassy-ba?
2015. jan. 21. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki azt mondta,hogy k***a könnyű volt.78 pontom lett.41 magyar,37 matek.Szerintem felesleges ez a tömegsíránkozás,hogy "jajj de nehéz volt" meg "nekem csak 80 pontom lett". Ezektől mindig kiakadok. :D
2015. jan. 25. 16:48
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es! Azt mondtad, hogy csak a tízest nem tudtad, akkor hogy hogy csak 37 pontod lett? Mit rontottál vagy írtál el? :(
2015. jan. 26. 06:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Aki azt mondta, hogy rohadt konnyu volt: Megse irtal tul jo felvetelit.
2015. jan. 26. 20:18
 15/18 anonim ***** válasza:
én is megjelöltem a lovassyt és kiszámoltam hogy a 42 pontos matekkal meg mindennel együtt 183 pont körül leszek szóval úgy érzem van esélyem bekerülni bár az első helyen az apáczai van megjelölve pesten. amúgy a magyar 47 pontos lett
2015. febr. 6. 20:18
 16/18 A kérdező kommentje:
183 pont már (szerintem) bőven elég a bekerüléshez :)). Drukkolok :) Én már teljesen elfogadtam, hogy - valószínűleg - Vetésis leszek, hisz, ha felvesznek franciára, legalább nagyon jól megtanulok egy nyelvet, és ahova tovább szeretnék menni, Vetésiből sem utolsó helyen indulok majd. :) A sorrendemen mindenesetre nem változtattam, tehát első kettő Lovassy, a remény hal meg utoljára :)
2015. febr. 8. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:
a 183 pontos vagyok:) szurkolok neked hajrá :) remélem osztálytársak leszünk jövőre a lovassyban :)
2015. febr. 12. 21:40
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is drukkolok neked :))
2015. febr. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!