Ki ír még központit holnap?
Figyelt kérdés
Kicsit izgulok de annyira azért nem vagyok rosszul . Ti hogy vagytok ?2015. jan. 16. 08:47
1/5 anonim válasza:
Én is írok,én ma kezdetem el ugymond ,,izgulni" .
Te hol írod ?
2/5 anonim válasza:
En is holnap irom, de igyekszem nem izgulni, mert egesz felevben tanultam ra, mert mar akkor tudtam, hogy az orszag egyik legjobb gimijebe szeretnek bekerulni. Ugy vagyok vele, hogy ha nem oda, valahova csak felvesznek, tul fogom elni, megtettem mindent, semmi ertelme izgulni. Persze van gyomorgorcsom, de az csak termeszetes, a lenyeg hogy nem panikolok :)
Én az Eötvösben írom.
3/5 anonim válasza:
Jelen. :) Eddig egész jól bírom, bár egyre jobban kezdek félni. Tatabányán írom az Árpádban.
4/5 anonim válasza:
Én tavaly írtam. Tudom,hogy könnyű mondani,de ne parázzatok rá! Értelmes,okos emberek vagytok,BÍZZATOK MAGATOKBAN!!
Sok sikert! :)
5/5 anonim válasza:
En! Ma kezdtem el rettenetesen parazni.... sirtam meg izgulok,stresszelek...felek h nem fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!