Ti hány felvételi feladatot csináltatok gyakorlásként? Központi felvételi
Én kb 10-10-et magyarból és matekból + suliban minden héten volt külőnóra amin gyakoroltam.
Kb 35-45 között szoktam megírni. (Nem a 100 pontból, hanem 50 pontból)
4.2 - 4.4 kb az átlagom.
Kicsit félek mivel a köv. sulikat írom majd be: (Budapest)
Madách kezdő német
Szent László infó
Szerb Antal
Corvin
+ beteg vagyok, lehet rosszabbul teljesítek de bízok magamban
Ti hogy vagytok / voltatok vele?
Jaj, de jó. Emberek, akik szintén velem együtt írnak holnap. {izguljunk együtt, jaj}
Én matekon és magyar előkészítőn voltam a félévben, de meg kell mondjam, hogy nekem nem volt hasznos, mivel csak az orrunk elé tolták a feladatlapokat, amiket leellenőriztünk, de elmagyarázni nem igazán tudták. Persze, az is lehet, hogy csak én vagyok az idétlen. Matekból körülbelül az összes feladatlapot csináltam, de mivel nem az erősségem mindig 33-38 pont közt szokott sikerülni. A magyar szerintem könnyebb, bár csomószor nagyon 'ravaszak' azok a feladatok, de azt is ma átnyálazom, mivel 50-re törekszem, eddig a legjobb 45 pont volt, de jaj, mindig elnézek valamit.
Sok sikert, meg minden!
Tudom,hogy könnyű mondani,de próbáljatok meg nem parázni!!
Én tavaly írtam,olyan ideges voltam,hogy azt hittem,a suliban elhányom magam. De bízzatok magatokban!!
Sok sikert,szorítok!! :)
Hát én nagyon sokat nem gyakoroltam , max 3-4 feladatsórt csináltam . Összesen 59 pontot írtam , a vártnál rosszabat . Ez tavaly volt , post szakközépbe járok , és gépészetet tanulok .
Sok sikert ! :) Amúgy bejutni könnyű , de elvégezni már nehezebb .
Én is holnap írom,a magyar az 40pont körül szokott lenni a matek meg 30-35körül,nagyon félek!de én általában azt mondogatom magamnak:felesleges izgulni ha tudom,ha meg nem akkor meg már úgy mind1!:D
Ne parázz rá nagyon,mert csak rosszab lesz,nagyon ideges leszel és attól még nagyobb a valószínűsége hogy rossz lesz mint hogy beteg vagy!:)
Ezen mindenkinek túl kell esni!:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!