Van olyan, hogy "fogalmazást író program"?
Figyelt kérdés
Hát én így próbálok írni a Microsoft Word-be fogalmazásokat,meg ehhez hasonlókat.Egyetlen bajom,hogy hát pl.a túl sok szóismétlést nem jelöli meg ilyesmi.Tehát nincs olyan program,ami kifejezetten az ilyen fogalmazás írásokra specializációsodott?2010. febr. 6. 15:01
1/5 anonim válasza:
Hogy írna már egy gép értelmes szöveget? Hát nem tud gondolkozni, nincsenek gondolatai! És mire kéne az neked? "specializációsodott"
2/5 A kérdező kommentje:
Ö, nem azt kértem, hogy írjon meg egy szöveget!Ha nem tudod értelmezni a kérdésemet, akkor inkább ne írj semmit... :s
2010. febr. 7. 12:25
4/5 anonim válasza:
"fogalmazást író program", " fogalmazás írásokra SPECIALIZÁCIÓSODOTT" - úgy mégis mire gondoljak? Ezt te írtad, nem én találtam ki! Ne engem szídj, hanem magadat!
Ha netalán javító programra gondoltál, bár ezt nem írtad, olyan se lesz, mert nem érti a szöveget. A szóismétlés csak egy töredékrész a rossz fogalmazásokban.
5/5 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszadónak:
Nem is gondoltam olyat, hogy megírja helyettem a fogalmazást, talán rosszul fogalmaztam meg a kérdésemet, amiért elnézést kérek.
Második válaszadónak:
Köszönöm,ilyenre gondoltam ;)
2010. febr. 8. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!