Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nappali tagozatos diákként...

Nappali tagozatos diákként átmehetek levelező szakra?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem el egy gépésztechnikusi szakot. Van kedvem csinálni és érdekel is, őszi szünet óta szinte semmit sem csinálunk (kivéve néhány órát), engem már kikészít az unalom. Naponta 8 órám van, abból 6 órát nézzük egymást, annyi hülyeséget kell hallgatnom hogy napvégére teljesen lefáradok, fegyelem nincs az osztályban. Levelező tagozaton csak feleennyi órám lenne. Kikapnám az anyagot és tanuljam meg. Szinte ugyanott tartanék. Az a program hogy a tanár kivetíti az anyagot, mi írjük le, ő meg magyaráz közben. Ezzel csak az a gond hogy írás közben hogy figyeljek a tanárra? Szóval értitek mi a gondom. Ha a rosszabbról lehet jobbra váltani akkor miért ne tegyem? Vélemények esetleg a levelező szakokról?
2015. jan. 11. 11:51
 1/1 A kérdező kommentje:
Ami még nagyon fontos. A levelező és a nappali gépész tanfolyam is 4 féléves. Nekem már az első félév megvan. Ezt befogják nekem számítani?
2015. jan. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!