Hogyan működik a külföldi légitársaságok pilótaképzése?
Azt tudom, hogy Magyarországon a Nyíregyházi Főiskolán van oktatás utasszállító gépre, viszont arra a karra a bejutási esély majdnem egyenlő a nullával.
Úgy hallottam, hogy a nagyobb külföldi légitársaságok (gondolok itt a British Airways-re, Lufthansa-ra, KLM-re) maguknak képzik ki a pilótákat és az oktatás díját később levonják a fizetésből.
Most akkor hogy is van ez részletesen? Van valakinek közelebbi tapasztalata ez ügyben?
Egyébként azért kérdezem mindezt, mert jelenleg 10. osztályos diák vagyok, lassacskán ideje lenne eldönteni, hogy hol tanulok tovább és a repülőgépes ágazat érdekel legfőképp.
Igen, tisztában vagyok az eü. kritériumokkal is...
Az orvosi papírokat itthonról kellene oda vinni vagy ott kell csináltatni?
Kell még valamilyen előképzés vagy érettségi után lehetne menni?
Egyáltalán hogyan kell velük kapcsolatba lépni? Melyik a legjobb társaság ez ügyben?
Milyen tipussal szeretnél repülni?
Én most zlin 142-sel repülök és a Lufthansánál szeretnék Airbus A340-sel repülni.
A Budakeszi pilótaiskolát (Malév) ajánlom.Én oda fogok járni. A budaörsi repülőtéren tanultam meg zlin 142-est vezetni.
előző vagyok
az orvosi papírokat ott fogják csinálni és éretségi után mehecc.
Melyik légitársaságot fogod vállasztani?
mert lehet hogy tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!